När du ska skicka in maskinen på service

När du vill skicka in din maskin på service

kan du med fördel ladda ner våran serviceblankett som du fyller i och bifogar med maskinen

är det garantiservice glöm ej bifoga en fakturakopia / kvitto som styrker inköpsdag.

viktigt när du skickar in din maskin är att du väljer frakt med utkörning

Bussgods har vi avtal med så dom kommer ut med gods automatisk till oss

men när det gäller Postnord så välj Företagspaket och inte Mypack då vi har begränsad möjlighet att hämta paket, det i sin tur gör att det tar längre tid att få tillbaka maskinen.

Schenker och Dhl även där se till att dom kör ut godset till oss.

Svetsar:  Vi reparerar inte längre svetsar, kontakta istället WDS Weld done service vid service av Migatronic, övriga fabrikat kontakta tillverkaren.

Mer viktig info

Vi medelar dig som kund händelseförlopp

När vi mottagit din maskin och den är inlagd i vårat system, då servar vi maskinerna i den ordning dom kommer in till oss

sedan beställs ev delar om vi inte har på lager och då den är klar går den iväg från oss då medelar vi dig om att den skickats och fraktsedelsnummer.

Därför önskar vi att du som kund alltid bifogar ditt mobiltelefonnummer som vi kan ange hos fraktbolaget och även mailadress som vi kan skicka information om servicens gång till dig.

Vi kan i dagsläget inte medela om delar kommit osv men brukar medela om det är restorder på delar till din maskin så att du vet att det dröjer.

du kan alltid skriva till oss på info@handmaskinservice.com och fråga hur det går med din maskin, går även att ringa under telefontid 9-12 på 060-153190

Vi jobbar ständigt på att ge dig som kund bra service och en snabb service men ibland är delar restnoterade hos leverantören.