Vi tar gärna emot er beställning på reservdelar, tillbehör & maskiner via antingen fax eller e-post. Detta för att ni ska få en snabbare hantering av er beställning.

OBS! Undvik att skriva pos-nr från skiss då det kan skilja på olika skisser och ni får fel del.

Vet du redan vad du ska ha så skicka då en order på antingen fax-nr: 060-120500 eller via e-post till info@handmaskinservice.com

För företag finns en loginsida där du finner ett mailformulär det blev så då fler missanvände detta och skickade mängder med mail från det formuläret som inte inehöll något.

Skicka mail till oss för att få ett lösenord info@handmaskinservice.com

Här finner du dokument som vi skapat för att underlätta genom info och färdiga blanketter vid beställning.

OBS! Ladda ner dom till din dator då utskrifterna inte fungerar från dropbox

Beställning

Är det första gången du beställer från oss?

Innan du kontaktar oss rekomenderar vi att du tar reda på typbeteckningen på maskinen, skriv ner allt du ser på typskylten.

Skriv med Namn och adress och telefonnummer.

sprängskisser till många kända fabrikat hittar du länkar till under service och sprängskisser på våran hemsida eller klicka här 

Bla har du Maskinskisser där du kan hitta sprängskiss på din maskin och få reda på artikelnummret på den del du behöver, då blir orden lättare för oss och du får produktern snabbare.

Har du problem att hitta typbeteckningen då typskylten kan vara utsliten osv då kan du maila en bild på maskinen till oss så kanske någon av våra tekniker känner igen vilken modell det är.

Välkommen in med din order.